Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

måndag, oktober 30, 2006

Bildspel från rundresan i Thailand

Jag vet att några väntar med spänning på bilder från vår semester, så här kommer ett kort bildspel. Bilderna ligger inte i ordning, den rätta skall vara Pattaya, Soi Dao, och Kho Chang. Jag skall komma tillbaka och kommentera dem senare.

I kort:
Pattaya och utflykt till stranden i Baan Saree.
Soi Dao och besök hos Plairs mor: Ohm Im, tuppslakt, gräshopps middag, och fest.
Kho Chang: San Sabay Resort, strand och poolbad. Tips! Klicka på bilden till vänster för en högre upplösning!

Bildspelet finner du på denna länk!

Status:
Linus och Ingela vart magsjuka sista natten på Kho Chang. Båda familjerna fick sin flight med Bangkok Airways upp till Bangkok inställda. Moquistarna är nu på Kho Samui, och Linus familj installerad hemma hos oss.

Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter: ,

5 kommentarer:

Anonymous elin sa...

Vad underbart härligt ni ser ut att ha det! Fantastiskt bra bild på alla kusinerna i poolen. Synd bara om Ingela och Linus som blev dåliga. Pratade ni något med Plairs mamma om hjälp till Ohm Im (och hennes bror)?

30/10/06 06:05

 
Blogger Nille sa...

Där var du snabb. Du prenumerar på min RSS feed eller?

Jag gav dem lite pengar för nu. Jag måste hitta på något smartare. Jag återkommer.

30/10/06 06:14

 
Anonymous Susanne sa...

Tack för alla bilder. Öppningsbilden är fantastiskt fin! I Klass med din pappas bilder, du har något att brås på med all säkerhet :-)

Hälsa Linus och Ingela att dom kommer att mötas av oväder...

30/10/06 21:24

 
Blogger Nille sa...

Suss: Tack för det! Alltid trevligt med lite komplimanger, speciellt av detta slag.
Jag gillade den skarpt själv, även om jag efteråt ser att den inte är perfekt. Nu skulle den ju "bara" in i min blogg samt familje albumet :)

Synd att man inte ahde en "riktig" kamera när man tog den. Bilden ligger på futtiga 600 kb. Svårt att göra något kul med den. Kusinbild, ja, men det kommer ju en till snart (Linus alltså :)

31/10/06 03:00

 
Anonymous elin sa...

RSS feed, vad är det? Jag kan nog gissa men jag prenumererar inte på någon sådan, det var mest tur att jag var så snabbt framme.

Jag tvivlar inte ett dugg på att du kan komma på något smart sätt att hjälpa barnens kusiner. Lova bara att du säger till oss också!

31/10/06 07:26

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida