Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, oktober 25, 2006

Skön dag på White Sand beach, Ko Chang

Jag får skriva mer om Ko Chang när jag kommer tillbaks till Bangkok nästa vecka. De första dagarna har varit väldigt sköna. Lite varmt för min smak kanske men synd att klaga. Vi hittade ett mysigt ställe bara 700 meter norr om de andras hotel. Sun Sabai Resort har bara 6 bungalows, så ganska stillsamt med andra ord.

Vi har ju bilen med oss över så för oss är det ganska lugnt att åka en bit. Dock, den börjar bli ganska sandig nu..

Förmiddagen och halva eftermiddagen i dag, var vi nere på stranden. Även här finns det gott om lediga palmer att jäsa under, som tur är. Dagen avslutades med poolen där syster och bror bor. Härligt att slippa saltvattnet och sanden för en stund.

Etiketter: ,

3 kommentarer:

Anonymous Susanne sa...

Jaha, du kan glädja alla med att berätta att det blir stormvarning här till helgen med regn och snö i hela landet... Faan vad livet kan vara orättvist!

25/10/06 14:20

 
Blogger Fotavtryck i Asien sa...

Låter ju härligt..njut på bara.

25/10/06 14:28

 
Blogger Nille sa...

Oj vad mycket sand det är över allt. Det var bättre att bo i en stuga på stranden än att transportera sig varje dag.

Vete tusan om Ko Chang kan bli ett nytt Ko Samet. För mycket klippare som slår upp snygga och billiga resorts. Ingen själ liksom...

26/10/06 12:35

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida