Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, februari 08, 2007

Att låna pengar av Thailändsk bank

Köpa lägenhet eller hus har man ju gått och tänkt på länge. Men eftersom det (trodde jag) är så svårt att låna pengar här har jag lagt detta på hyllan en tid. På senare tid har det framkommit att utlänningar kan låna pengar men att villkoren är klart försämrade. Muhlman lade precis ut en fråga på ThailandsForumets frågespalt, där han undrade om just detta. Han har hittat sin drömlya och får ett kanonpris om han slår till snabbt. Jag skall med spänning följa den diskussionen eftersom jag tycker jag slängt ut alldeles för mycket pengar på hyra över åren.

Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter:

1 kommentarer:

Anonymous harensjo sa...

Ska bli spannande att se hur det kommer att ga. Jag har oxa haft lite plnaer pa det.

8/2/07 03:16

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida