Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, juni 02, 2007

Landskamp och grillning

Kväll blir det grillning och fotboll hemma hos Jensa. De blir en slags återförening från en tidig Bangkok tid eftersom vi som träffas alla bodde i Bangkok på sena 90- talet. Kribbe och Håkan pluggade då på ITM i Ramkamhaeng och jag och Jensa på ABAC som låg nästan granne. Det måste varit något visst med ITM (hotell och restaurang skola), för Kribbe gifte sig med en klasskamrat, och Håkan med sin lärarinna.

Nu har vi haft god kontakt allihopa över åren, även om vi bott på olika ställen i olika omgångar. Men visst finns det saker att prata om.

Innan grillningen skall jag hinna med en vända till Toys R Us. Det vore ju synd om vi inte hade presenter till barnen på deras födelsedag.

På Söndag morgon ligger det på mitt bord att göra tårta och arrangera lekar. Det gäller att vara i form.

Tur att vi växt ifrån shotsåldern allihopa. Jag är ganska säkert på att det kommer gå städat till ikväll.

Etiketter: ,

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Tur att vi växt ifrån shotsåldern allihopa. Jag är ganska säkert på att det kommer gå städat till ikväll.

Berömda sista ord.

2/6/07 18:21

 
Blogger Lagers tabberas sa...

Hej på Er
Var på Stinsen idag och vi träffade bara thaipar - det var bara Ni som saknades. Först kom A och Lasse med barnen (är de bekanta?) och sedan kom André och Soda (bekanta?) och så dök det upp ett par till som jag träffat någon gång tidigare, men glömt namnen på och där stod vi och pratade barn på nybyggda plan två.

3/6/07 19:56

 
Blogger Nille sa...

Nä, det ringer ingen klocka på de namnen. Jag har ju varit borta så länge. Känner egentligen bara folk som bott i Thailand en stund, en så länge.

3/6/07 21:08

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida