Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, augusti 22, 2008

2 gick bort, 1 kvar

De 2 första lägenheterna jag hade hoppats på gick till andra sökanden tyvärr. Den ena var en 4:a, radhus med trädgård. Den hade ju varit helt sjukt bra. Anmälde mig till en tredje lägenhet i området, i huset där min mor tillfälligt bor. Samma lägenhet som den vi bor i bortsätt från att sista sovrummet ligger bättre. Sovrummen på ena sidan och de gemensamma ytorna på den andra. Länk här.

145 sökande så här lång och jag ligger fortfarande först i kön. Det är bråttom och det är väl mitt största hopp till att få den, inflyttning redan den 1/10. Sista anmälningsdagen går ut på Onsdag. Lite tight för många skulle jag tro (läs: hoppas jag).

Bara att hålla tummarna - även om det kanske inte var mitt förstaval.

Etiketter:

1 kommentarer:

Anonymous niklas sa...

Kör hårt med lägenheten, om du får den så är det bara att ställa dig i kö för radhuset.

25/8/08 15:51

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida