Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, maj 16, 2009

3 av allt i massäcken i dagMen vi är ju 4...

Sebastian är lustig han - vägrar att klättra upp på staketet för bilden bara för att en kossa ligger och sover strax bakom men kastar sig garvande ut för de värsta backarna med en cykel utan annat än fötter som bromsar. Får inte ihop hans fegprylar.

Riktigt så illa var det inte när jag tittade djupare i väskan men att några var mer lyckligare lottade än andra det stod säkert.

Vi kom i alla fall ganska långt ut. Emily hade sin cykel och Josefine och Sebastian delade på hans.

Bortsett från att Sebastian fick ett utbrott som höll i sig i 25 minuter för att han inte fick tillbaka sin cykel var det en bra dag. Farfar hade inga problem att hitta oss där när han var ute på stavgång. Såg Emily swisha förbi, och hörde vart resten av oss höll till...

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida