Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, maj 10, 2009

Kofkella KoIF fick se sig besegras i en tidig seriefinal

Bortsätt från att vi inte hade någon målvakt såg laget vi hade på pappret ut som ett av de bättre sedan jag började. 2 gamla kompisar tillbaks. Några äldre faller av några yngre kliver in...

I motvind och motljus fick vi dock gå till halvtidsvila med 2-0 i baken. Inte rättvist alls. På sin höjd borde resultatet varit 1-1.

Vi malde på och när det var vår tur att gå med vind och sol i ryggen var vi ostoppbara. Undertecknad fick stänka in säsongens första mål, vårt 3-2 må, med 5-10 minuter kvar av matchen. Stenhårt i nättaket :) Håkan slog spiken i kistan i matchens sista minut. Slutresultat 4-2 och serieledning. Håkan gjorde för övrigt hatttrick, ett hattrick som inte lär bli hans sista. Killen håller fortfarande hög div 4 klass.

Som vanligt när man spelar mot invandralag var det mycket onödigt gruff. Jag fattar inte varför det alltid skall vara så? Vart finns respekten för sina nya landsmän? Innan förakten från deras håll är borta blir det svårt att integrera.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida