Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, maj 02, 2009

Bildbevis på snickare in action
Nja, kanske inte men jag lovar att det var jag som härjade på balkongen denna eftermiddag. Handlade trätrallarna i förrgår och redan idag ligger de på plats. För att vara mig är det bra.

En riktigt bra fixardag har det varit för jag hann dessutom med en vända upp till grovcontainern, handla ytterligare en trall, fixa morsans epost problem på båda hennes datorer, samt köra syrran till party.

Lägg då in att vi var hemma hos Håkan och grillade igår. Dessutom stannade vi över.

Lite smolk i bägaren vart det dock - vi (läs: jag) glömde nämligen Sebastians nalle hemma hos Håkan. Aj, aj och dubbel aj. Hmm, undrar hur vi skall släppa denna atombomb?

Känns som jag skjuter den framför mig :)

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida