Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

tisdag, september 19, 2006

Kabeltv nedsläckt!

Tydligen gick sateliten in i en solskugga. Jo just det, så är det nog. Nu vet jag bara vad jag kan läsa på de svenska nyhetssidorna. Det skall bli intressant att gå ut på gatan i morgon. Tyvärr får jag inte igång SKYPE på hemdatorn men kommer försöka vara tillgänglig via MSN

2 kommentarer:

Anonymous Bangkok expat sa...

Det vi svenskar som bor i Bangkok (iaf jag) vill ha reda på är;
1: Finns det någon risk att en "andra del" av militären sätter hårt mot hårt mot upproret?
2: Om detta händer och ett mindre inbördeskrig bryter ut, vad skall vi vidta för åtgärder? blir vi hemflygna?


Jag kanske bara är paranoid.

20/9/06 00:19

 
Anonymous Anonym sa...

Hej, jag tror inte att krig kommer ske...mkt svårt att tror att Kungen skulle låta det ske.

Hoppas ett officellt utlande från Kungen kommer snart så det kan åter bli som vanlig i Thailand.


//thaikid

20/9/06 01:35

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida