Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, november 12, 2006

Tillbaks i storstaden

Söndagseftermiddag och tillbaks från helgens äventyr. 3 timmar tog hemresan. Nytt rekord. Denna ”nya” väg klipper som sagt var resan med ca 120 km och spar oss ca 2 timmar. Synd att jag inte provade den tidigare.

Jag glömde telefonen i Bangkok. Trodde inte jag skulle vara så saknad men det var hela 15 missade samtal, jösses, det måste vara rekord det med. Jag började nästan undra vad jag skulle med den till.

Nu skall jag pumpa upp det jag skrev utifrån djungeln. Allt i korrekt tid.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida