Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

måndag, november 20, 2006

Tänk om de kunde hjälpa varandra?

Så lite skulle kunna göra så mycket!

En kvinna försöker komma ut på leden, nu i morse. Det är en liten väg, en fil i var riktning. Det är en del trafik i båda riktningarna men det går ganska sakta. Jag missar henne helt eftersom jag inte ser att hon är på väg ut förrän jag stannat mitt framför hennes utfart (ett garage). Pinsamt förstås. Bakom mig ser jag sedan hur hon glider ut mellan mig och bilen bakom (hon skall i andra riktningen).

I motgående riktning går det något fortare. Nu ser jag hur hennes nos tittar ut i det körfältet. En Jeep närmar sig. Det finns utrymme att komma ut nu eftersom det är en lucka till detta fordon som närmar sig. Parkeringsvakten som försöker hjälpa till håller manande upp handen mot Jeepen.

Jeepen saktar ner något, blinkar med alla ljusen, och tutar. Med detta försöker han förtala att.

Här kommer jag. Jag har sett dig men har du sett mig? Jag tänker inte stanna nämligen.

Jag undrar när dessa människor skall börja samexistera.

Andra bloggar om: , , ,

Etiketter:

4 kommentarer:

Anonymous Johan sa...

Thailändare är bara snälla och vänliga om de:
1, Känner motparten, alltså har någon sorts relation till den andra personen i ekvationen.
2, Kan tjäna något på att vara vänlig.

Dröm alltså vidare om trevligare trafik. Det kommer aldrig att ske.

Sorgligt men sant.
(jag är på dåligt humör idag...)

20/11/06 08:41

 
Blogger Nille sa...

haha rakt och ärligt.

20/11/06 09:55

 
Anonymous pappa sa...

Jag tycker det liknar taxi chaufförer i Stockholm.

20/11/06 12:26

 
Blogger Nille sa...

Pappa: Det ligger nog mer i vad du skriver än vad du tänkte på. Jag är övertygad om att det finns ett sammband

21/11/06 01:20

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida