Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, november 16, 2006

Bloggen min, den med eget liv

Min uppgradering är inte alls spännande. Kommentarer visas ibland, ibland inte. Det funkar dåligt överlag. Det är fortfarande en beta så man kan liksom inte klaga.

Jag försökte konvertera till WordPress tidigare men det gick inte. Och nu med Beta är det omöjligt. jag hittade en sajt som kan konvetera från RSS till blogg, och sedan därifrån till WP. Kommentarerna försvinner då tyvärr och jag vet inte om jag är så pigg på det, de hör ju till liksom.

Ha tålamod.

Andra bloggar om: , ,

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida