Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, december 29, 2006

Nyårsfirande i barnens skola

Idag var det nyårsfirande i barnens skola. Detta köper jag men julen kändes onödig. Å andra sidan, man firar ju allt här i Thailand så... jag skall inte tjata om detta. Charmigt antagligen.

Barnen bytte presenter med sina kompisar, lekte, men framför allt var de civilklädda. Det är lite lättare att INTE generalisera dem när de inte ser likadana ut. Jag gillar detta. Annars är det ju ALLTID uniformer på skolorna här. Kommer du tillräckligt långt ut i landet är det tvångsklippta frisyrer också, även om det numer är förbjudet.

En född ordningsvakt gör sig en bra lärare i Thailand.

Klockan är 14:00 här och Sebastian somnade precis framför en tecknad film, och Josefine i huset vi nyss byggt i vår säng. Emily ser inte trött ut så hon får vara, men det brukar hon klara. Hon verkar ha mindre sömnbehov än mig, den lilla damen.

Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter: , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida