Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

tisdag, februari 13, 2007

GoDaddy har krashat vår server

Servern (VPS) jag har stående hos GoDaddy i USA har krånglat sedan i Söndags. Förutom att alla sidor som ligger på den ligger antingen nere, eller går upp och ner som en jojo, är det värsta den urusla supporten som kommer från GoDaddy. De spammar oss med automatiska svar och det är tydligt att det inte finns kunnig personal på plats som kan, eller är intresserade av att gå till roten med problemet. Kontraktet med GoDaddy går ut i Mars och nu är det inget snack, nu byter vi leverantör.

Forumet har som bekant legat nere permanent. Jag hoppas du har överseende med detta.

Jag hoppas detta snart skall vara under kontroll.

Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter: ,

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hej,

Såg att du haft problem med din VPS. Jag driver en blogg och önskar gärna dina synpunkter och inlägg om just GoDaddy och dina erfarenheter. Besök http://www.dedikeradserver.com

18/6/07 21:54

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida