Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, februari 09, 2007

Förvuxna svenska småbarn

 Som vanligt förvandlas de större barnens skolgård till en parkering på mornarna. Ganska smidigt måste jag säja. En ganska rolig sak med den här bilden är annars tjejernas jackor. Josefines är storlek 8-12 månader, och Emilys i 12-18 månader. Vi införskaffade dessa för 2 somrar sedan om jag inte minns fel. Redan då fick vi kliva ner i storlekarna. Det regnade och blåste och var allmänt Sverigetrist sommarväder den resan också.

Om man säjer så här: - H&M snålar inte med materialet.

Josefine är nu 3 ½ och Emily 4 ½ och det finns fortfarande lite att växa i!

Visst är mina tjejer små, men hallå, vad har hänt där hemma, har era barn blivit gigantiska monster? Eller är det bara som så att H&M vet om att vi är lite småsparsamma och vet om att vi vill ha LITE att växa i. Kanske det är så. Kul var det ändå när jag denna morgon kollade in storleksmärkningen på jackorna.

Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter: ,

3 kommentarer:

Anonymous Annie alias UFOt sa...

Haha! Det känner jag igen! Jag får alltid gå ner i storlek om dottern ska ha något på H&M. När det gäller byxor får jag gå ner flera storlekar.
Visst är min flicka både liten och tunn för sin ålder (trots att hon äter näsan allt och jättemycket), men ibland undrar jag också...

9/2/07 03:24

 
Anonymous elin sa...

Ojojoj. Min lilla tjockis måste ha tröjor för treåringar fast hon bara är 2 1/2. Fast byxor kan hon ha för tvååringar för hon är byggd som en brottare med korta ben :). Fast hon var å andra sidan stor redan när hon föddes...

9/2/07 07:31

 
Blogger Nille sa...

Ja, att märka efter ålder verkar ju lite konstigt. Vad hände med CL? Passade det inte in i EU:s reglement?

9/2/07 11:34

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida