Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, april 21, 2007

Carabao spelar i Norge den 2 Juni

Detta är alltså det klassiska thaibandet Carabao, frihetsrockarna som de brukade kallas förr om åren. Hur det är med den saken nu för tiden får andra sia om.

Det har varit lite si och så med deras förväntade spelning i Sverige men nu kan det bekräftas att de spelar i Stavanger, Norge, åtminstone. Spelningen i Köpenhamn verkar även den falla bort. De kommer alltså från spelningar i Antwerpen och London för en vecka i Norge. Som det ser ut i nuläget blir det alltså ingen spelning för Carabao varken i Sverige eller Danmark.

Det Thailändska bandet har alltså problem med sin Europeiska organisation. Ni skall se att det några mehkong tillsammans under försommaren och löser detta fram mot hösten.

Det ryktas att om det kan bli fler spelningar fram mot september. Vet du mer om detta dela gärna med dig av informationen, besök thailandsforumet för det senaste.

Här är en länk till Carabaos egna hemsida!

1 kommentarer:

Anonymous mamma sa...

Kära nån, inte är ni väl ute och shoppar inför hemresan! Förfärligt med den branden! Tur att du fortfarande kan tänka lite logiskt! Just nu har vi ett TV-program som heter "tack gode gud".

22/4/07 08:32

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida