Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, april 19, 2007

Ryssen i huset har trampat i det röda rummet

En trevlig man med en trevlig fru, eller ska man säja - en trevlig före detta fru. Det började med att Plair vart kompis med ryssens fru (en ryska) och slutade med att vi alla började umgås. Ryssen jobbar delvis med deras ambassad och delvis med egna projekt inom jordbruksindustrin. Frugan hans spenderar ca 3 månader om året i Ryssland, och då tar hon med sig deras lilla dotter förstås.

Jag måste säja att de verkade lyckliga tillsammans.

Problem var att Ryssen hade börjat få smak på det lokala och så fort som hans fru var borta började hans mia noi (älskarinna) springa i huset. Det gjorde inte mycket för att dölja det men alla visste, och alla pratade. Alla utom hans fru visste. Det slutade med att hon började misstänka något och att hon kom till Plair för råd. Plair berättade vad hon visste men bevisen var inte övertygande. Hon ville inte tro på vad hon fick höra, förstås.

Jag tror de bröt upp i somras. Men det var framför allt för att han ville vara kvar i Thailand men inte hon.

I morse skrattades det i korridoren.

Städerskan kom upp med den senaste historian. Parkeringsvakten hade sent igår natt ertappat Ryssen och hans mia noi när hon i hans bil släckte hans lustar…

Etiketter:

7 kommentarer:

Anonymous Håkan sa...

Hahaha, roliga grannar du har. Min granne har köpt en miljöbil.....blir inte roligare än så.

19/4/07 16:33

 
Anonymous Mamma sa...

Vilken ovanlig falang , så brukar väl inte gifta män bete sej! Kanske han skulle fundera på att skilja sig från sin ryska fru och gifta sej med den stora kärleken Jag har svårt att förstå varför män både vill ha kakan och äta upp den. Är ryska frun mer pålitlig kanske, kanske även kan försörja honom?

19/4/07 19:21

 
Anonymous Mofok sa...

Jag har hört talas om uttrycket: "Skitit i det blå skåpet.." men "trampat i det röda rummet" känns som det är skrivet av snubbe som bott för länge i Thailand.. ha ha ha

20/4/07 05:02

 
Blogger Maleé sa...

"Vilken ovanlig falang" ööööh, bodde inte mamma här också? ;-) Det är tyvärr en alltför vanlig historia.

Ging tycker synd om västerländska kvinnor. Han har trott att det är kutym att västerländska är otrogna - likväl som vi ofta tror att thaimän är otrogna. Alla har vi fördomar...

"Trampat i det röda rummet" Kan få vara med i Guavas och min bok: Ord du inte visste fanns :-)

20/4/07 05:23

 
Blogger Nille sa...

Jag hade ju redan använt det blå skåpet så jag tänkte det var dags att mynta ett nytt :)

Malee: Mamma vet mer än väl, hon var bara lite ironisk...

Antagligen är det tillgängligheten i Thailand som skapar otrogna män, oavsett nationalitet.

20/4/07 05:29

 
Anonymous Anonym sa...

Skvaller är ett bra tecken på när man börjar bli le..

20/4/07 08:21

 
Blogger Fotavtryck i Asien sa...

Att döma av statistik o undersökningar verkar inte otrohet direkt ovanligt hemma heller,tror den ter sig annorlunda beroende på vad det är för kultur.

20/4/07 10:24

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida