Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, april 14, 2007

Morgonstund har guld i mund

Nä, kanske inte idag, även om förutsättningarna finns. Munkarna på templet inte för långt borta kör böner över högtalarna. Det låter ganska fridfullt men hade nog varit bättre utan ljudanläggning, eller en riktig. I vilket fall tycker jag det låter avsevärt mer fridfullt än de böner de skickar ut från moskéerna.

Bättre delen av idag blir ryggläge i hängmattan, precis som igår. Lyssna lite på historien om Arn. Jan Guillou har överträffat sig själv här. Böckerna om Hamilton var bra men detta är en annan division.

I eftermiddag går vi upp till templet för att göra vårt mest seriösa Songkran, eftersom det är det sista på länge. Samtidigt vill vi att barnen skall få minnen från ett riktigt. Jag kan gott tajma in Songkran när jag kommer till Thailand på semester framöver. Alla kommer ju hem över festligheterna så man får verkligen chansen att träffa på alla.


Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida