Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, augusti 23, 2008

Tom Tits Experiment i Södertälje
Detta var riktigt bra. Världsklass rentutav.

En lagom promenad från Södertälje station. Ungefär tusen meter. Med oss hade vi kusinerna Wendela och Amanda, 13 och 15 år gamla. Liten som gammal – lika kul ändå.

De 5 timmarna vi spenderade räckte inte till mer än att gå en snabb husesyn. Jösses. 3 våningar med bara massa vetenskapliga aktiviteter .Varje våning med eget tema. Varje våning stort som en halv fotbollsplan minst. Det fanns en byggnad till men den han vi inte in i. Utomhus var den fullt med spännande lekprylar och den ytan var väl som 2 fotbollsplaner åtminstone.

De har tom en förskola. Den hade jag suttit fint i när jag var liten, myror i byxorna som jag hade, nyfiken som jag aldrig slutade vara.

Vi åker snart tillbaka men då åker vi för ett tema enbart. Ett tema vi läser på innan. Det var faktiskt så idag, att vi testade mer än vad vi funderade. Länk till Tom Tits Experiment här.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida