Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, september 05, 2008

Det är ruggigt mycket rönnbär i år

Jag funderar på om man skulle kunna göra något av dem. Helst vill jag förpacka dem bara ifall att man får för sig att göra lite sylt eller något. Rönnbärssylt har jag nog aldrig ätit men gelé Det är gott till vilt.

Jag har länge funderat på att surfa lite om rönnbär och ikväll vart det av. Jag visste redan att det var ruggigt rikt på C vitaminer. Riktigt nyttigt alltså. Borde man börja plocka dem kanske?

Tyvärr innehåller alla recept 100 kg socker så jag undrar vad summan av kardemumman bli i fråga om nyttighet...

I alla fall lärde jag mig att mycket rönn betyder att det blir en kall vinter.

Vi får väl hoppas på det.

Etiketter: ,

3 kommentarer:

Anonymous mamma sa...

Ta inte alla! Det finns en anledning till att vi inte gör sylt utan gele. 100 kg går att dela med mycket! Vi ska försöka plocka idag, om ni vill kan vi göra det tillsammans, som du kanske lärt dej är det lite förberedelser innan man kan koka?

6/9/08 06:05

 
Anonymous Anonym sa...

4 frysta rönnbär om dagen gör att all annan hälsokost är överflödig

5/10/08 21:48

 
Blogger Nille sa...

Å tusan det var intressant!?

Utveckla gärna! Annars får jag bli försökskanin. Låter inge gott men kan antagligen sväljas hela...

6/10/08 18:05

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida