Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, augusti 30, 2008

Ytterligare en kräftskiva avklarad!
Hela familjen älskar kräftor förstås. Äta lite underliga djur är ingen konstighet för dem, då är det värre med havregrynsgröt. Vad de däremot tycker är underligt är svenskarnas motvilja till att äta andra mindre motbjudande insekter - så som gräshopp tex.

Detta var den tredje kräftskivan för året för oss - om vi räknar in kräftmiddagen vi var bjudna på i Uppsala i försomras. Försommar ja, det är det inte nu. Känns som man kan titta sig i himlen efter en brittsommar. Det är helt enkelt för jäkla kallt för att något sådant skall kunna bita sig fast. Synd att kunna dra den slutsatsen redan innan sommaren är slut. Oavsett har denna sommar varit bra.

Det var kallt igår kväll hemma hos farsan med. Tur att man hade fleece med.

Kräftorna var goda, snappsen gick ner, och sällskapet var gott.

Tyvärr ställdes Uddmanloppet in pga min influensa. Familjens sensommarfest brukar gå i loppets fotspår. Det verkar som om utan mig inget lopp?

Lite synd för jag hade börjat få bra fart på de gamla benen... Förhoppningsvis går det ett nytt tåg nästa helg...

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida