Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, april 10, 2008

Fel ställe denna tidpunkt
Det vart en sen middag med jobbet. Sista sittningen på Imperiet i gamla skatteskrapan. Han med andan i halsgropen med sista pendeln. 450 kr för en taxi lockar inte...

Väl i Rotebro hade bussarna slutat gå. Ingen taxi i sikte - bara att ställa in sig på en uppfriskande promenad. Visserligen bara ca 2 km men mitt i natten.

Etiketter:

lördag, december 22, 2007

Götgatsbacken, en natt på stan!
Som sagt var, det vart en sväng på söder i går. Frugan och jag på tu man hand. Vi hade bröllopsdag förra lördagen men eftersom jag vart sjuk så sköt vi på det en vecka. Lagom romantiskt men trevligt. En 2 timmars middag på Befeeter och sedan ner på Mest. Rolig att kolla på det svenska nattlivet. Flashbacks. Behövde bara gå på muggen förrän de högg på frugan. Plair sa det själv – detta är precis tvärt om mot Thailand, där är det ju snarare överflöd på tjejer. Amen, sa jag.

Vi hade ordnat med strategiskt boende på Malmen. Försökte få oss mot hotellbaren efter middagen men det var otänkbart, förstås. Min fru, party drottningen, garvade mig rakt i ansiktet. Detta tillfälle tänkte hon ju inte missa. Antar att jag får vara nöjd med att vi var hemma till tolvslaget. I vilket fall så hade vi skitkul.

Etiketter: