Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, januari 04, 2008

God fortsättning!

Detta var ju ett händelserikt år. Jag tänkte passa på att göra en sammanställning av det medan jag fortfarande mins det.

Januari – Efter 6 år med samma arbetsgivare sa jag upp mig och började köra eget. Lyckades förhandla till mig ett konsultuppdrag som jag fortfarande har kvar. Även om det var mer värt i Thailand.

Mars - Bestämde oss för att flytta tillbaka till Sverige efter 11 år som exilsvensk i Bangkok.

April – Sebastian fyllde 2

Maj – Landade på svenska mark

Juni – Emily fyllde 5 och jag fick ett intressant och bra jobb, i min bransch (även om det var ett tidsbegränsat sådant (tills Juni 08)).

Juli – Började jobba på nya jobbet. Intressant. Inte imponerad. Jag hade underskattat mina förmågor.

Augusti – Josefine fyllde 4. Konstaterade att jag inte alls längtade tillbaks till Thailand, inte alls i närheten av vad jag hade fruktat.

September - Får en Thailändsk styvpappa!

Oktober – Plair och barnen ser snö för första gången. Det snöar samma natt som jag är på Åland med fotbollslaget, typiskt.

November - Vi har en fantastisk helg i Gävle där vi besöker den Thailändska föreningens Loy Krathong firande. Supertrevligt.

December – Barnen får åka pulka för första gången på riktigt och älskar det. Firar första julen i Sverige på 8 år. Konstaterade att vi trivs i Sverige men att om vi får chansen nog drar ut igen (minst 3 år till i Sverige blir det dock).

Nyåret – En bekant från förr omkommer i en trafikolycka i Pattaya, Thailand. En skolkamrat till min kusin. Träffade honom första gången 1993. Må han själ vila i frid. Amen.

Med facit på hand, vi har haft ett bra år. Brände knappt något av besparingarna snarare tvärtom. Framför allt vi har hälsan i behåll.

God fortsättning!

Etiketter: ,